le sweetness


47

47 is a golden number! jag ska kämpa, kämpa och kääämpa. på fredag ska jag ha dig. jag känner mig lite av idag, men jag ska INTE tappa gnistan.

skulle åkt till city och träffat g men jag bangade. idag vill jag bara vara hemma och softa. haft en sjukt jobbig dag på jobbet. puuu. skönt att det är över!

jag längtar till helgen. inget jobb. bara vara. i solen (hoppas jag?). visserligen kanske jag ska hänga med pojkvännen på hans polares 30-årsfest men jag vet inte om jag pallar det. kan säkert vara skittrevligt men sen lär det bli utgång efter det och jag hade tänkt ha en vit helg. får se hur jag gör med det. min polare n ska även spela med sitt band så jag kanske tittar på det, han skrev att han kunde fixa gratisbiljetter till mig om jag var intresserad, vem vet. bara jag får med mig ngn, tråkigt att gå själv!

jag är även lite purken på min snubbe idag. har verkligen lagt band på mig själv för att INTE skicka ngt drygt sms till honom. bättre att jag tar upp det när vi ses. blir så jävla mkt missundastoods när man försöker kaxa sig på sms, konstigt nog.

jag ska gå och sola nu. ta mig en 26-minutare. och sen ska jag fila till naglarna lite, dom ser helt crazy ut, haha. supahnice!

nice


jävligt snyggt armband i läder. men hey, det kostar 799:- och det är way för mkt för min budget just nu. bubu!

happy soul

jag vet inte riktigt vad det är med mig men jag känner mig liksom så himla happy inombords. jävla härlig feeling. i vanliga fall brukar jag känna mig lite smådepp så här när det börjar bli höst men i år känner jag mig typ, eh, jag vet inte, men jag har sån lust liksom. allt känns så positivt på ngt vis. inget är skitjobbigt. jo, att gå upp sjukt tidigigt varje morgon och åka till jobbet, men annars så, när jag väl är där och har fått min kaffe så är det helt ok. så himla fresh!
jag tror att det kan ha med solen att göra. det är ju sånt himla nice väder på dagarna även om det såklart är skugga där jag är, haha. men man får faktiskt energi av le sun! jag avgudar fan solen. den är underbar! bäst helt enkelt. inget går liksom upp emot att sitta i solen, påpälsad or not, med en kaffekopp i handen. så damn nice! det är också mysigt att tända ljus och ligga i sängen och läsa en bra tidning. awww, jag har bara en sån himla cozy-feel good-känsla i mig hela tiden och det är toppen!

jag köpte ett sacha juan-shampo idag på apoteket, för torrt och slitet hår. haha. mitt hår är verkligen det. jag hoppas att det ska hjälpa till lite. hade en hårinpackning från sacha förut som jag fick i födelsedagspresent av mitt ex och det var faktiskt jävligt effektivt. nuuu jävlar ska mitt hår bli fresh igen, ska INTE plåga det med en massa hemmafärgningar n shiet. no no.

haha. jag har en fixering på ostmackor nu. har haft ett ganska bra tag. typ hela sommarn. knäckebröd med ost och gurka, finns det ngt bättre eller? ost är min favvofood. ostar med lite taste. det ska smaka lite. inte fucking jävla hushållsost som rätt många kör med. blä, smakar smält plast typ. haha, fast jag lär typ få sjöbjugg (sjukt nasty ord btw) för jag äter det fan hela tin och i stort sett bara. haw haw.

var på gymmet igår och körde. nu ska jag se till att hålla igång med det igen. skitskönt var det men idag har jag träningsvärk som heter duga. ska dit imorn med tänkte jag. köra lite ben och så.

aja. jag ska lägga mig och läsa lite nu. tar hundra år för mig att somna. hoppas att denna feel good-känsla sitter i hela hösten!
pusshej

RSS 2.0